Invite Vastgoedcommunicatie wordt onderdeel van Okkinga Communicatie

Invite Vastgoedcommunicatie wordt onderdeel van Okkinga Communicatie

Invite houdt de vaart erin, al 12 jaar. Als onderscheidend communicatieteam in vastgoedcommunicatie pakken we uw project voortvarend aan en beloven we: We make you sell. Dat dat geen loze belofte is blijkt uit het feit dat steeds meer klanten ons weten te vinden.

Waarom dan de keuze om ons aan te sluiten bij Okkinga Communicatie? Om u op alle gebieden nog meer professionaliteit te kunnen bieden. Synergie! Dankzij een grotere capaciteit en meer specialismes onder één dak kunnen wij u nog sneller en beter helpen bij het bereiken van uw doel: verkopen. Okkinga Communicatie heeft ruime ervaring in vastgoedcommunicatie en werkt onder andere voor Bouwgroep Dijkstra Draisma, Talen Vastgoed, Pranger-Rosier, Elkien, Wonen Noordwest Friesland, Thús Wonen en Parc Estate.

Okkinga Communicatie is een allround communicatiebureau met ruim 20 jaar ervaring en succes. Een bureau waar ruim 30 professionals zich dagelijks inzetten voor een grote verscheidenheid aan klanten. Kijk voor een eerste indruk op www.okkinga.nl

Vanaf 1 maart 2017 hoort Invite bij Okkinga Communicatie en werken Menno, Bert, Ad en Sipke vanuit Bolsward. Wij blijven uw aanspreekpunt en nemen de telefoon gewoon op met ‘Invite’. Wij kijken ernaar uit om in deze inspirerende omgeving voor u aan het werk te gaan!

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Menno de Roos 06-50657669