Brochures

Sommige organisaties zien een project brochure als het ‘moetje’ van het verkooptraject van vastgoed. Bij Invite zien we dit anders: brochures zijn uitnodiging, visitekaartje en adviseur ineen. Want hoe heerlijk is het om thuis op de bank in alle rust door een overzichtelijk en aantrekkelijk verkoopdocument met alle ins en outs te bladeren. De door sommigen ‘ouderwets’ genoemde papieren brochure gaat mee naar de familie en vrienden van potentiële kopers, ligt op tafel in beeld en zorgt gedurende het gehele aankooptraject voor een tastbare woondroom. De verkoopbrochure is dan ook onmisbaar bij het aan de man brengen van nieuwbouw!

Voor de derde keer op rij

Kende je al een bureau die de strategie, naamgeving en media-middelen inzet tot aan de laatste woningverkoop voor je regelt? Dat is namelijk precies wat wij graag doen en waar we blij van worden. Voor Henselmans Ontwikkeling hebben we de communicatie voor dit nieuwbouwproject begeleid.
Lees meer

Het Overduyn

Binnen 3 weken alle woningen verkocht door Invite haar multichannel campagne "Waarom wil je in het Overduyn wonen? Wellicht een enigszins rare vraag. Er hoeft geen huis verkocht te worden. Nu…
Lees meer

Oostweide te Heiloo

Woningdaten? Het kan in Oostweide! [ de start verkoop was een groot succes ] Maandag 12 september was het dan eindelijk zover! Met zenuwen in de buik stond het verkoopteam…
Lees meer

Vastgoedcommunicatie ‘Hof van Vreeburch’

Voor Lithos bouw & ontwikkeling zijn wij in het voorjaar van 2014 begonnen met het project Hof van Vreeburch. Een project met ca. 100 woningen die in drie fasen worden verkocht. Inmiddels ontwikkelen wij de communicatiemiddelen voor de laatste fase van het plan. De groente- en fruittelers uit de omgeving, het authentieke dorpse van De Lier en de groene locatie geven een gevoel van geborgenheid en vertrouwen. Dit is ook precies hoe de thematiek van het project tot stand is gekomen: PUUR WONEN.
Lees meer
Hierover wil ik meer weten
Dat kan natuurlijk! Laat hieronder je gegevens achter en binnenkort praat je met een [ INVITER ]