Levensgrote plattegronden

Altijd op zoek naar manieren om onze woningen en projecten zo goed mogelijk te promoten, hebben we het nu eens anders aangepakt. Uit gesprekken met potentiële kopers blijkt namelijk dat lang niet iedereen zich een goed beeld kan vormen van hoe de nieuwe woning eruit komt te zien. Ondanks de steeds hoger wordende kwaliteit van de geijkte middelen, blijft men vragen: Hoe groot is de woonkamer? Hoe kan ik de eethoek het beste neerzetten? Hoe kan ik de tuin inrichten? Reden genoeg om de door Invite gerealiseerde 2,5D plattegrond, van de grondgebonden woning, op ware grootte te printen. Met als resultaat een compleet ingerichte begane grond, inclusief tuin op grondzeil. Op deze wijze krijgt men een goed beeld van de afmeting van de ruimtes. Bovendien is het een publiekstrekker, aangezien het grondzeil 22 meter lang x 6 meter breed is en dus goed opvalt.

Leuk detail is dat de meeste mensen via de voordeur het grondzeil opstappen en om de eethoek heenlopen, wat aangeeft dat men het idee heeft dat er echt meubels staan en het werkt!

Aan het einde van de verkoopmanifestatie is het grondzeil eenvoudig op te rollen en mee te nemen. Het grondzeil bestaat uit 4 stroken van 1,5 meter breed en past daarmee achterin de auto. Zodoende kan het meerdere keren gebruikt worden. Het project ‘Bastide’ is nog niet helemaal verkocht, dus wij zullen het grondzeil zeker nog een aantal keren gaan uitrollen!

Sander de Wit, Bunnik Projekten