Fotografie

Dat een foto meer zegt dan duizend woorden, is zeker waar! Vooral met de huidige informatieverschaffing is een pakkend beeld een onmisbaar onderdeel van de marketingstrategie van jouw vastgoedproject. Wij organiseren dan ook diverse fotoshoots om juist dat ene pakkende sfeerbeeld te schieten of een omgeving goed in kaart te brengen. En of we dit nu doen met beide benen op de grond of vanuit de lucht: bij Invite nemen wij fotografie uiterst serieus.
hoogtefoto’s Sneek

hoogtefoto’s Sneek

Deze foto's van Sneek, gefotografeerd vanaf een ballon, geven een prachtig beeld van onze stad! Een aantal foto's zijn gebruikt voor het project Pampuskade, voor Friso Bouwgroep, waarin we een…
Lees meer
campagnebeelden

campagnebeelden

Een goede communicatiecampagne heeft meer kans van slagen met een sterk campagnebeeld. Met gevoel en sfeer. Boeiend. Overtuigend. Opvallend. Campagnebeelden trekken de aandacht en zorgen voor herkenbaarheid. De boodschap is in één oogopslag duidelijk. En dat werkt!
Lees meer
hoogtefotografie

hoogtefotografie

Hoogtefotografie is dé manier om realistische visualisaties van Invite in de bestaande omgeving te monteren. Zo ontstaat een impression, waarin een project echt onderdeel van de huidige omgeving is. Geïnteresseerden krijgen op deze manier een goed beeld van de toekomstige situatie. En dat overtuigt en verkoopt!
Lees meer
Hierover wil ik meer weten
Dat kan natuurlijk! Laat hieronder je gegevens achter en binnenkort praat je met een [ INVITER ]