Referenties

Thuis in o.a. het mkb, bij semi-overheden, corporaties en projectontwikkelaars werken wij dagelijks aan uiteenlopende vastgoedprojecten, waarvan veel een samenwerking tussen deze partijen betreft. Ook Invite wordt hierbij als een serieuze sparringpartner gezien! Dit is fijn en vooral handig voor alle partijen. Er is een zakelijke ‘klik’, doordat wij begrijpen hoe de wind waait in communicatieland. We storten ons dan ook letterlijk op de meest ingewikkelde klussen, met altijd als uitgangspunt een succesvolle verkoop! En of we dit serieus nemen? Het kan ons niet gek genoeg. Elk communicatievraagstuk vergt een frisse aanpak en krijgt dit. Dat we dit zelf machtig vinden spreekt voor zich. Liever horen we dit van onze klanten… dus kijk vooral verder en oordeel zelf.

“Invite durft out-of-the-box te denken”

“Invite durft out-of-the-box te denken”

In Bergen op Zoom wordt een multiculturele woonwijk gerealiseerd met huur- en koopwoningen, aan een grote vijver. “Welkom op de Vijverberg” is de naam van het concept dat Invite hier voor ons heeft ontwikkeld. Dit onderscheidende concept heeft Invite perfect vertaald naar praktische uitingen, die geïntegreerd zijn in de wijk.
Lees meer
“Wederom een geslaagd project!”

“Wederom een geslaagd project!”

Voor de verkoop van de appartementen in Bergen hebben wij Invite bewust ingeschakeld. Eerder werkten we al succesvol samen en we wilden graag opnieuw een mooi en fris ontwerp. Dat is zeker geslaagd. De startverkoop was een succesvolle middag, waarop we de eerste opties hebben kunnen noteren. Invite krijgt niet alleen onze complimenten, maar ook die van vele geïnteresseerden die de brochure hebben ontvangen.
Lees meer
“Het resultaat? Een 100% verkoopscore”

“Het resultaat? Een 100% verkoopscore”

Voor het plan ParkZuid in Utrecht waren wij op zoek naar een reclamebureau dat de luxe en sfeer van het plan en de woningen in de brochure en overige vastgoedcommunicatie tot uiting kon laten brengen. Na een pitch hebben wij gekozen voor Invite. Invite heeft op een vakkundige en creatieve wijze en binnen de korte planning een schitterende en luxe brochure weten te maken.
Lees meer
“Verkopen boven verwachting door creatieve aanpak Invite”

“Verkopen boven verwachting door creatieve aanpak Invite”

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Invite voor ons project Hof van Vreeburch in De Lier. Het project betreft ca. 100 woningen in drie fasen. Invite heeft voor de eerste fase alle producten, zoals look & feel website, brochure en sociaal media vervaardigd. De verkopen in de eerste fase lopen boven verwachting en dat is, denk ik, mede dankzij de creatieve aanpak van Invite voor dit woningbouwplan.
Lees meer
“Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”

“Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”

Jaren geleden hebben wij voor een project in Zwolle artist impressions laten maken door Invite. In verband met een herontwikkeling in dit gebied kwamen wij anno 2015 weer in contact. Net als bij de vorige opdrachten verliepen de gesprekken uiterst plezierig. Afspraken worden goed nagekomen en het resultaat is van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Lees meer

“Deze andere aanpak werkt!”

Altijd op zoek naar manieren om onze woningen en projecten zo goed mogelijk te promoten, hebben we het nu eens anders aangepakt. De door Invite gerealiseerde 2,5D plattegrond, van de grondgebonden woning, hebben we op ware grootte geprint. Met als resultaat een compleet ingerichte begane grond, inclusief tuin op grondzeil.
Lees meer

Plevier te Heerhugowaard Henselmans Ontwikkeling

De stijl van het project Plevier sloot precies aan bij wat wij voor ogen hadden voor onze doelgroep; strak, maar wel met warmte en menselijkheid. De uitwerking van de promotiestukken was kwalitatief goed en verliep volgens planning. Dit plan had ondanks de crisis in de huizenmarkt zo veel potentie dat het snel en goed in de markt gebracht moest worden. Het resultaat is prachtig!
Lees meer
Vraagje?
Wij helpen je graag verder. Laat hieronder jouw gegevens achter en je hoort snel van ons!