Ben jij een enthousiaste, creatieve aanpakker? Hebben social media kanalen voor jou geen geheimen? En draai jij je hand niet om voor een ad hoc DTP-klus? Dan ben jij precíes de multimediale duizendpoot die wij zoeken!

Wij zijn Invite, specialist in vastgoedmarketing. Wij hebben verstand van vastgoed en gevoel voor de markt. Samen met onze klanten werken wij al 20 jaar naar een 100% verkoop van nieuwbouwprojecten. Als vormgever/DTP’er ben jij een onmisbare schakel voor een succesvolle start verkoop.

Functieomschrijving
Als DTP’er/contentmaker zie jij het als een uitdaging om onze studio en daarmee de hele organisatie te ondersteunen. Je bent vooral een creatieve doener. In deze functie heb je verschillende taken. Zo houd jij je o.a. bezig met het opmaken van communicatie-uitingen, zoals web- en social media content, brochures, advertenties en bouwborden. Ook werk je mee aan het opzetten en uitrollen van online marketing campagnes.

Wie ben jij?
Je bent stressbestendig, werkt gestructureerd en efficiënt. Je bent een Pietje Precies, hebt oog voor kwaliteit en kunt zelfstandig naar deadlines toewerken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Daarnaast heb je:

  • minimaal een afgeronde opleiding op mbo niveau 4, in de richting van online en offline vormgeving
  • uitstekende kennis van Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop
  • uitstekende kennis van WordPress met betrekking tot het ontwerpen, aanpassen en beheren van zowel templates als content
  • kennis van de regels voor opmaak en aanlevering van bestanden voor zowel drukwerk als online-content
  • goede beheersing van de Nederlandse taal en feeling voor het schrijven van teksten
  • goede sociale vaardigheden
  • een flexibele instelling

Oh ja, het is mooi meegenomen wanneer je aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar wij vinden talent en enthousiasme uiteindelijk belangrijker dan werkervaring. Dus ben je pas gestart, laat je dan vooral niet tegenhouden!

Hebben we jouw interesse?
Verras en overtuig ons met je CV & portfolio en vertel ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Mail Menno de Roos via menno@invite.nl. Heb je nog vragen over Invite en/of vacature? Bellen mag ook: 06 50 657 669