Online Marketing

Online marketing, “ik moet er wat mee, maar wat?” Dat klopt, wij helpen je hierbij graag en nemen werk uit handen. Een goede online marketingstrategie is dé manier om de boel goed uit te buiten, maar vraagt om een gedegen aanpak. Google AdWords, Display advertising en advertentie campagnes op social media als Facebook en Instagram zorgen voor een zoveel groter bereik. Getarget op precies jouw doelgroep en achteraf direct meetbare resultaten. Dat is altijd een goede investering!

Geanimeerde Advertenties

Door de vele social media platformen zijn we gewend meer te bekijken dan te lezen. Een groot voordeel is dat het bewegende beeld snel de aandacht van de bezoekers trekt. Daarnaast is er meer informatie te verwerken dan in een statische advertentie, ideaal ter ondersteuning van een startverkoop.
Lees meer

Online Marketing

We bieden onze klanten niet alleen een toegevoegde waarde op strategisch niveau, maar nemen in veel gevallen ook de uitvoering van de online strategie voor onze rekening. Alle keuzes die binnen de strategie worden gemaakt, zijn op basis van cijfers. En we sturen dan ook op deze feiten met een focus op de verkoop van uw project. Invite ontwikkelt en stuurt dus uw Facebook en Social Media campagnes.
Lees meer
Hierover wil ik meer weten
Dat kan natuurlijk! Laat hieronder je gegevens achter en binnenkort praat je met een [ INVITER ]