online marketing

Online marketing, “ik moet er wat mee, maar wat?” Dat klopt, wij helpen je hierbij graag en nemen werk uit handen. Een goede online marketingstrategie is dé manier om de boel goed uit te buiten, maar vraagt om een gedegen aanpak. Google AdWords, Display advertising en advertentie campagnes op social media als Facebook en Instagram zorgen voor een zoveel groter bereik. Getarget op precies jouw doelgroep en achteraf direct meetbare resultaten. Dat is altijd een goede investering!
hierover wil ik meer weten
Dat kan natuurlijk! Laat hieronder je gegevens achter en binnenkort praat je met een [ INVITER ]

geanimeerde advertenties

Door de vele social media platformen zijn we gewend meer te bekijken dan te lezen. Een groot voordeel is dat het bewegende beeld snel de aandacht van de bezoekers trekt. Daarnaast is er meer informatie te verwerken dan in een statische advertentie, ideaal ter ondersteuning van een startverkoop.
Lees meer
promotie op Facebook:  wel of niet doen?

promotie op Facebook:
wel of niet doen?

In 2013 waren like- en winacties een enorme hype onder marketeers. Op deze manier creëerden bedrijven relatief snel een ‘fanbase’ met duizenden volgers. Het afgelopen jaar is dit echter drastisch veranderd. Gebruikers klaagden over vervuiling van hun tijdlijn en dat was voor Facebook reden om de richtlijnen rondom promoties aan te scherpen. Is een like- en winactie dan nog een goed idee? Zeker, zolang het maar relevant is.
Lees meer

online marketing

We bieden onze klanten niet alleen een toegevoegde waarde op strategisch niveau, maar nemen in veel gevallen ook de uitvoering van de online strategie voor onze rekening. Alle keuzes die binnen de strategie worden gemaakt, zijn op basis van cijfers. En we sturen dan ook op deze feiten met een focus op de verkoop van uw project. Invite ontwikkelt en stuurt dus uw Facebook en Social Media campagnes.
Lees meer
Powerplustools webshop

Powerplustools webshop

Ontwikkeling nieuwe website voor powerplustools.nl. Bestaande uit webshop, maar ook de online marketing zoals de adwordscampagne, analytics en SEO.
Lees meer
tuinineendag.nl

tuinineendag.nl

Kent u dat ook? Je hebt een idee dat vraagt om succes en je bruist van het enthousiasme om dit werkelijkheid te maken. Johannes Schilstra van HEGO uit Hommerts overkwam hetzelfde. Hij bedacht een formule waarmee snel en gemakkelijk een nieuwe voortuin kan worden besteld. Invite heeft geadviseerd, de formule een gezicht gegeven door het bedenken van de naam tuinineendag.nl, de huisstijl uitgewerkt en de nodige acties verricht. Het resultaat waren vele enthousiaste bezoekers op een beurs en veel persaandacht. Missie volbracht!
Lees meer