Video & Animatie

Hoe echt wil je ’t hebben? Invite bezit de kennis en techniek om voor elk nieuwbouwproject overtuigende animaties, stereo-3D presentaties en virtuele tours te creëren. 3D animaties geven de woonbeleving van toekomstige projecten verbazingwekkend realistisch weer! Vliegend door toekomstige projecten krijgen geïnteresseerden een compleet beeld van het project of een woning zelf, waarvan in werkelijkheid misschien nog geen paal in de grond staat.

Movacolor – MC Hybrid animatie

Voor Movacolor heeft Invite een animatie gemaakt van de MCHybrid. De MCHybrid is een uniek doseerconcept dat twee technologieën combineert in één systeem: Om dit proces en de schaalbaarheid van batchmengen…
Lees meer

Making-of Animatie Hoevervaart

Een animatie is een prachtig middel om niet bestaande objecten werkelijkheid te laten worden. Maar het is ook een kostbaar middel, omdat de realisatie een tijdrovende klus is. Benieuwd wat er allemaal bij komt kijken, van storyboard tot eindresultaat?
Lees meer

Zorgterrein Beetsterzwaag

In een zeer korte tijd een animatie gerealiseerd van het nieuwe zorgterrein in Beetsterzwaag. Met name de omgeving (veel bomen/bebossing) zorgde voor een uitdaging i.v.m. de beperkte productietijd van 3 weken.
Lees meer

Tinga Flexx

Realisatie informatieve animatie. Het doel was duidelijk maken dat het verstellen van een deur met normale scharnieren tijdrovend en veel werk is en met Tinga Flexx scharnieren alleen een inbussleutel nodig is.
Lees meer

Video & Animatie

Hoe echt wilt u ’t hebben? Invite bezit de kennis en techniek om voor elk bouwproject overtuigende animaties, stereo-3D presentaties en virtuele tours te creëren. Video/animatie is dé woonbeleving om toekomstige projecten verbazingwekkend realistisch weer te geven. Door middel van dieptebeleving in tijd en beweging ontwikkelt Invite projecten, waarvan in werkelijkheid misschien nog geen paal in de grond staat.
Lees meer
Wij bellen jou terug!
Even een belletje terug ontvangen? Laat je telefoonnummer achter en we regelen het.