Virtuele Tours

Zelf voelen hoe het zou zijn om te wonen in die nieuwe woning. Zelf ervaren hoe de lichtval is in de woonkamer of hoe de keuken kan worden ingericht. Oftewel beleven… dat is wat de doelgroep wil! Een virtuele tour geeft op interactieve wijze een levensechte indruk van toekomstige situaties. Invite doet dit door een overtuigende combinatie van sfeer, high-end visualisaties en een heldere navigatie, zodat je het project zelf kan ontdekken.

Oostweide te Heiloo

Woningdaten? Het kan in Oostweide! [ de start verkoop was een groot succes ] Maandag 12 september was het dan eindelijk zover! Met zenuwen in de buik stond het verkoopteam…
Lees meer

Artist impressions appartementencomplex Messchenstaete Assen

“Vorstelijk wonen op de mooiste plek van Assen” is de slogan van het nieuw te bouwen appartementencomplex Messchenstaete. Dit omvangrijke project met visualisaties vergde een nauwe samenwerking tussen de aanleverende partijen, maar ook zeker binnen het team van Invite. Het in beeld brengen van een luxueus penthouse en een speciale wellness ruimte, zijn situaties die niet dagelijks voorbijkomen. Het resultaat mag er zijn!
Lees meer

Artist impressions appartementencomplex MiPatio Leeuwarden

“Vertoef op één van de heerlijke terrassen in de binnentuin, of laat u verrassen door de kwaliteit en het comfort van de appartementen en het grand café... ” is het motto van het nieuw te bouwen appartementencomplex. Voor dit project hebben wij 14 impressions gerealiseerd en een VR Tour voor een echte beleving.
Lees meer

virtuele tours

Zelf voelen hoe het zou zijn om te wonen in die nieuwe woning. Zelf ervaren hoe de lichtval is in de woonkamer of hoe de keuken kan worden ingericht. Oftewel beleven… dat is wat de doelgroep wil! Een virtuele tour geeft een levensechte indruk van toekomstige situaties. Invite doet dit door een overtuigende combinatie van sfeer, high-end visualisaties en een heldere navigatie, zodat je het project zelf kan ontdekken.
Lees meer
Terugbel verzoek achterlaten?
Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen jou terug, wel zo makkelijk.
virtuele tour Frittemahof Sneek

virtuele tour Frittemahof Sneek

Doorgaans maken wij impressions of een virtuele tour ter ondersteuning van de verkoop. Maar voor dit project was er nog een ander doel, namelijk de zorgen van omwonenden wegnemen. Door de aanzienlijke uitbreiding van het bestaande Frittemahof, een verzorgingstehuis aan de rand van Sneek, vreesden omwonenden voor hun uitzicht en het wegvallen van de zon in hun achtertuin. Reden voor Invite om de toekomstige situatie zo echt mogelijk weer te geven middels een virtuele tour.
Lees meer
virtuele tour stadsvernieuwing Den Helder

virtuele tour stadsvernieuwing Den Helder

Een nieuw Den Helder? Ja! Den Helder verandert en snel. Een ambitieus en ingrijpend totaalplan transformeert de stad de komende jaren in een bruisend centrum vol mooie winkels, een trendy uitgaansleven en prachtige woningen.
Lees meer