plattegronden

Niet iedereen is even goed in het lezen van technische plattegronden. Wij maken dit graag inzichtelijk en vertalen abstracte digitale bouwtekeningen rechtstreeks naar duidelijke plattegronden van een woning of appartement. Uitgevoerd in 2D, 2,5D of 3D en aangepast aan de stijl van jouw project. Zo worden ruimtes ingericht met realistische voorwerpen en materialen en krijgt de doelgroep direct een goed en sfeervol beeld van de mogelijkheden van een ruimte.

Voor de derde keer op rij

Kende je al een bureau die de strategie, naamgeving en media-middelen inzet tot aan de laatste woningverkoop voor je regelt? Dat is namelijk precies wat wij graag doen en waar we blij van worden. Voor Henselmans Ontwikkeling hebben we de communicatie voor dit nieuwbouwproject begeleid.
Lees meer

Het Overduyn

Binnen 3 weken alle woningen verkocht door Invite haar multichannel campagne "Waarom wil je in het Overduyn wonen? Wellicht een enigszins rare vraag. Er hoeft geen huis verkocht te worden. Nu…
Lees meer

Oostweide te Heiloo

Woningdaten? Het kan in Oostweide! [ de start verkoop was een groot succes ] Maandag 12 september was het dan eindelijk zover! Met zenuwen in de buik stond het verkoopteam…
Lees meer
terugbel verzoek achterlaten?
Geen probleem! Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen jou terug, wel zo makkelijk.

fotomontage pand in Heerenveen

In de winkelstraat van Heerenveen bevindt zich een leegstaande ruimte, waarvan de gevel wordt gerenoveerd. Middels een fotomontage hebben wij deze renovatie in beeld gebracht. Om de grootte van het pand te benadrukken, zijn er 3D plattegronden ontwikkeld voor beide verdiepingen. Op deze manier is inzichtelijk gemaakt wat het pand te bieden heeft.
Lees meer
levensgrote plattegronden

levensgrote plattegronden

Het blijkt dat lang niet iedereen zich een goed beeld kan vormen van hoe een nieuwe woning er uit komt te zien. Reden genoeg om een door Invite gerealiseerde 2,5D plattegrond op ware grootte uit te printen. Op deze manier krijgt men een goed beeld van de afmeting van de ruimtes. Bovendien is het een publiekstrekker die opvalt!
Lees meer
2D plattegronden

2D plattegronden

Naast realistische plattegronden, creëert Invite ook 2D plattegronden. Het grootste verschil is dat er hier geen sprake is van dieptebeleving. Een 2D plattegrond is een duidelijke manier om een indruk van een ruimte te krijgen. Ideaal voor potentiële kopers die zich hierbij gemakkelijk een voorstelling kunnen maken.
Lees meer
2,5D plattegronden

2,5D plattegronden

Een realistische manier om een ruimte goed in beeld te brengen, is door middel van 2,5D plattegronden. Anders dan 2D plattegronden, worden ruimtes ingericht met realistische voorwerpen en materialen. Er ontstaat een ruimtelijk zicht met duidelijke mogelijkheden van de ruimte.
Lees meer

plattegronden

Niet iedereen is even goed in het lezen van plattegronden. Wij maken dit graag inzichtelijk en vertalen abstracte digitale bouwtekeningen rechtstreeks naar duidelijke plattegronden. Uitgevoerd en aangepast aan uw eigen projectstijl.
Lees meer