Websites

Een goede responsive website kan je niet zonder! Mobile first: websites worden tegenwoordig vaak op tablets, smartphones bekeken. Een projectwebsite is onmisbaar als online verzamelportaal voor jouw leads en het opstarten, tracken en bijstellen van online advertentiecampagnes. Maar het begint met een krachtig concept en functioneel ontwerp, waarvan de doelgroep blij wordt! Wij bouwen een goede site, waarop jij de content vervolgens via het WordPress CMS gemakkelijk zelf beheert.

Oostweide te Heiloo

Woningdaten? Het kan in Oostweide! [ de start verkoop was een groot succes ] Maandag 12 september was het dan eindelijk zover! Met zenuwen in de buik stond het verkoopteam…
Lees meer

Vastgoedcommunicatie ‘Hof van Vreeburch’

Voor Lithos bouw & ontwikkeling zijn wij in het voorjaar van 2014 begonnen met het project Hof van Vreeburch. Een project met ca. 100 woningen die in drie fasen worden verkocht. Inmiddels ontwikkelen wij de communicatiemiddelen voor de laatste fase van het plan. De groente- en fruittelers uit de omgeving, het authentieke dorpse van De Lier en de groene locatie geven een gevoel van geborgenheid en vertrouwen. Dit is ook precies hoe de thematiek van het project tot stand is gekomen: PUUR WONEN.
Lees meer

Kleurrijk Project
‘Welkom op de Vijverberg’

In Bergen op Zoom wordt een multiculturele woonwijk gerealiseerd met huur- en koopwoningen, aan een grote vijver. Een project met een uitdaging! "Welkom op de Vijverberg" is de naam van het concept dat wij ontwikkelden. Naast de gehele projectcommunicatie voor deze kleurrijke wijk, hebben we een aantal creatieve acties bedacht om de doelgroep te prikkelen. Denk out-of-the-box!
Lees meer

Luxe Projectcommunicatie
ParkZuid te Utrecht

In het najaar van 2014 hebben we mogen werken aan een uniek project van Zondag Ontwikkeling in Utrecht, bestaande uit riante vrijstaande villa’s en gedetailleerde herenhuizen. Gerealiseerd met oog voor kwaliteit en comfort, aan ons de schone taak hiervoor een passende projectstijl te ontwikkelen die deze luxe onderstreept.
Lees meer
Powerplustools webshop

Powerplustools webshop

Ontwikkeling nieuwe website voor powerplustools.nl. Bestaande uit webshop, maar ook de online marketing zoals de adwordscampagne, analytics en SEO.
Lees meer
Tuinineendag.nl

Tuinineendag.nl

Kent u dat ook? Je hebt een idee dat vraagt om succes en je bruist van het enthousiasme om dit werkelijkheid te maken. Johannes Schilstra van HEGO uit Hommerts overkwam hetzelfde. Hij bedacht een formule waarmee snel en gemakkelijk een nieuwe voortuin kan worden besteld. Invite heeft geadviseerd, de formule een gezicht gegeven door het bedenken van de naam tuinineendag.nl, de huisstijl uitgewerkt en de nodige acties verricht. Het resultaat waren vele enthousiaste bezoekers op een beurs en veel persaandacht. Missie volbracht!
Lees meer

Websites

Naast reguliere communicatieprojecten is online ook voor vastgoed een belangrijk verkoopkanaal geworden. Maar hoe informeren wij uw doelgroep? In lijn met de ontwikkelde campagnestijl produceren wij interactieve websites met een heldere structuur.
Lees meer
Ik heb een vraag?
Daar brengen we verandering in! Vul het formulier in en we geven je antwoord.