Virtual Reality

Steeds vaker worden we gevraagd voor vastgoedprojecten Virtual Reality (VR) toe te passen. En terecht! Want wat is er mooier dan je toekomstige woning optimaal te beleven? De toepassingsmogelijkheden van VR zijn dan ook oneindig. Tijdens start verkoop evenementen, op beurzen, maar ook bij de makelaar op kantoor kan het aspect woonbeleving direct worden ervaren. Eerst zien dan geloven? Prima! Bel 0515 43 43 39 voor een vrijblijvende demo.

Virtual Reality tour Pampuskade Sneek

Voor de Friso bouwgroep hebben wij een Virtual Reality tour gemaakt van hun project Pampuskade. Je kunt hier rondkijken in verschillende vertrekken en het uitzicht vanaf het balkon ervaren.
Lees meer

Mipatio Virtual Reality

Onze klant Mipatio stond februari 2016 op de beurs Boot Holland in Leeuwarden ter promotie van hun vastgoedproject, waarvoor Invite een Virtual Reality beleving heeft gerealiseerd. Nieuwsgierig als we zijn…
Lees meer

Virtual Reality op Boot Holland beurs

Mipatio stond dit jaar op Boot Holland in Leeuwarden ter promotie van hun vastgoedproject. De door Invite gerealiseerde Virtual Reality beleving was hiervan onderdeel. Nieuwsgierig als we zijn namen we stiekem een kijkje om te zien hoe men dit ervaart. De reactie van de klant maakt ons in ieder geval al erg blij!
Lees meer
Projectgerichte content voor Virtual Reality

Projectgerichte content voor Virtual Reality

De toepassingsmogelijkheden van VR zijn dan ook oneindig. Tijdens start verkoop evenementen, op beurzen, maar ook bij de makelaar op kantoor kan het aspect woonbeleving direct worden ervaren. Bij Invite zijn we ons erg bewust van deze toenemende vraag en mogelijkheden. Net als andere bureaus ontwikkelen wij volop door en kijken we hoe VR op de vastgoedmarkt het verschil kan maken.
Lees meer

Virtual Reality tour Hemerhout Ede

Aan de rand van de wijk Kernhem in Ede realiseert Lithos bouw & ontwikkeling 61 ruime koopwoningen. Plan HemerHout bestaat uit twee bouwfasen met moderne Stadswoningen aan de Mantingerzand en sfeervolle Laanwoningen aan de Ermerzand. Comfortabele nieuwbouwwoningen, waarin je je meteen thuis voelt.Voor dit project heeft Invite een Virtual Reality tour gemaakt.
Lees meer
Wij bellen jou terug!
Even een belletje terug ontvangen? Laat je telefoonnummer achter en we regelen het.