Invite is o.a. thuis in het mkb, bij semi-overheden, corporaties en projectontwikkelaars. Veel van onze projecten betreft een samenwerking tussen deze partijen. Er is een zakelijke ‘klik’ omdat we goed begrijpen hoe de wind waait in communicatieland.

Hoe wij het zien: ondernemers hebben een goede kijk op hun zaak. Ze weten wat ze willen en bereiken dit het liefst op eigen kracht. Als het tij keert is het daarom niet altijd even makkelijk om tijdig de zeilen bij te zetten. Bijvoorbeeld door te snijden in personeel. Of om de bestaande bedrijfsuitingen en communicatie weer beter af te stemmen op actuele marktkansen.

Sommige kleine én grote bedrijven zien hun communicatie als een sluitpost in de begroting. Deze bedrijven komen pas in beweging als ze met de rug tegen de muur staan. En dan is er een flinke inhaalslag te maken. Invite weet hoe die slag gewonnen wordt door het afstemmen van de communicatiekoersen voor de korte en voor de lange termijn.

Misschien wel door een opvallend plan voor actiemailing te combineren met een onderscheidend merkverhaal voor de komende jaren. Gun uzelf een paar eye-openers en praat hier eens over met een ‘Inviter’.