Voor Movacolor heeft Invite een animatie gemaakt van de MCHybrid. De MCHybrid is een uniek doseerconcept dat twee technologieën combineert in één systeem: Om dit proces en de schaalbaarheid van batchmengen en in-lijn doseren te laten zien bracht Invite dit in beeld. De animatie neemt de kijker mee in het proces. Het hoofdmateriaal of maalgoed wordt in een zeer compacte gravimetrische batchmenger gemengd. Het systeem mengt alleen de hoofdmaterialen, waardoor de snelheid hoog is en de batchmenger zelf klein blijft.

De additieven worden direct op het halsstuk van de spuitgietmachine of extruder in-lijn gravimetrisch gedoseerd. Door het gecombineerde gebruik van beide mengen doseertechnologieën in één machine kan elke gewenste verhouding van hoofdmaterialen worden geregeld. Tegelijkertijd kunnen additieven bij lage percentages met ongekende nauwkeurigheid gedoseerd worden.

Invite ontwikkelde al diverse animaties van de unieke producten van Movacolor.

Oostweide Facebook video campagne_Invite

Voor Henselmans Ontwikkeling zijn wij gestart met de vastgoedcommunicatie van het project Oostweide in Heiloo. Een mooie centrale locatie in Heiloo dat meerdere bestemmingen heeft gekend wordt nu omgeturnd tot een kleinschalige woonwijk voor jong en oud. Betaalbaar wonen met mogelijkheden! Na het bedenken van het creatief concept en de strategiebepaling, gevolgd door een projectnaam, look & feel zijn we gestart met de uitvoering van het plan van aanpak. Doel: het project onder de aandacht brengen en zorgen dat er tijdens de eerste echte informatiemomenten in juni geïnteresseerden zijn.

En dat is precies wat we doen. De projectwebsite staat al online, op Facebook en Instagram zijn we net gestart met de video teasercampagne en halverwege mei wordt dit opgeschroefd door het presenteren van de eerste werkelijke artist impressies. Van schetsen tot een compleet en helder plan, zo gaan we dit mooie cadeautje online en offset breed uitpakken. Samen met de makelaars, de ontwikkelaar, verkoopcoördinator zijn de plannen doordacht en wordt achter de schermen momenteel hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Want het gevoel dat er bij ons al leeft voor dit mooie project moet worden overgebracht. Het zijn woningen om verliefd op te worden. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen verhaal. Als ware woningbemiddelaars zijn we dan ook bezig de ultieme verbinding te zoeken tussen de doelgroep en de verschillende woningtypes. Zodat bij de start verkoop de pay-off ‘Zeg hallo tegen je woning’ niet alleen een eerste echte kennismaking is voor potentiële kopers, maar een echte 100% match!

Een animatie is een prachtig middel om niet bestaande objecten werkelijkheid te laten worden. Maar het is ook een kostbaar middel, omdat de realisatie een tijdrovende klus is. Benieuwd wat er allemaal bij komt kijken, van storyboard tot eindresultaat?

Hoe komt een artist impression tot stand

‘Fantastisch hoe jullie die artist impressies kunnen maken, hoe doen jullie dat toch?’ horen we vaak! Deze video laat kort zien hoe een artist impressie tot stand komt. Van technische verkooptekening tot het verbluffende eindresultaat!

 

Invite - animatie Bouwcompagnie Trambaan Niedorp

In opdracht van Bouwcompagnie hebben wij deze 360-graden animatie gemaakt, waarbij zowel de buitengevels als de binnentuin van het project in beeld komt.

Realisatie informatieve animatie. Het doel was duidelijk maken dat het verstellen van een deur met normale scharnieren tijdrovend en veel werk is en met Tinga Flexx scharnieren alleen een inbussleutel nodig is.